Dryfeel®

April, mei, juni………. de maanden van het voorjaar, lekker weer en relaxen!!!!! 

Uiteraard met hetzelfde comfort en dezelfde kwaliteit buiten als binnen.
Wij laten u graag kennis maken met onze kwaliteit Dryfeel, onze “buitenkwaliteit” die ook wel quick dry foam wordt genoemd. Deze kwaliteit schuim kan zonder negatieve gevolgen lange tijd buiten verblijven. Door de grote open cellen neemt het schuim weinig water op en droogt snel na een regenbui, sneeuwbui of een vochtige nacht.

Het water stroomt voor 90% door het comfortschuim, de overige 10% verlaat het schuim door de hoge vochtregulerende werking. Dryfeel is goed bestand tegen UV stralen en heeft een bacteriedodende werking.

Dryfeel schuim is prima inzetbaar voor alle buitenkussens: in de tuin, loungeset, boot, rondom het zwembad en sauna. Dryfeel bewijst ook zijn dienst binnen de matrassenindustrie, zeker met name tot de toepassing in de zorg zoals ziekenhuizen etc. Het comfort van Dryfeel is iets stugger dan u gewend bent van het conventionele schuim.

VSI biedt u Dryfeel aan in de volgende 4 kwaliteiten:

Dryfeel XS ( Extra Soft )
Dryfeel MS ( Medium Soft )
Dryfeel S ( Soft )
Dryfeel F ( Firm )


Het Dryfeel schuim heeft een Soortelijk Gewicht tussen 23 en 30 Kg/M3. De levensduur is vergelijkbaar met een polyether van 40 kg/M3. De ervaring leert dat bij blootstelling aan hogere temperatuur het schuim vaak wat softer aanvoelt. 

 

Industrieweg 10
4191 NV Geldermalsen

Nieuwsbrief