Over VSI

VSI YOUR PROFESSIONAL CONVERTER.

VSI is opgericht in 1984. Een familiebedrijf waarin nu de tweede generatie al weer 20 jaar actief is. VSI is gevestigd in Geldermalsen en beschikt over ruim 10.000 m2 productieruimte.

VSI is gespecialiseerd in het versnijden en verwerken van polyether voor o.a. de meubelindustrie en verpakkingsindustrie. VSI behoort tot de grotere, zelfstandige converters van schuim in Nederland en beschikt over een zeer modern machinepark.

In 2017 heeft VSI een tweede nieuwe CNC-snijlijn in gebruik genomen welke een van de modernste is in de Benelux! In 2023 is er een HE-3 met stapelaar toegvoegd aan het machinepark waardoor onze mogelijkheden nog verder uitgebreid zijn. Sinds de oprichting is VSI uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende converters van polyether in Nederland.

Samen met zo’n 35 medewerkers wordt dagelijks samengewerkt met leveranciers en afnemers om een nauwkeurig gesneden product te maken welke aan de comfort-eisen van de meubelindustrie voldoen.

Om u van dienst te zijn voeren wij een zeer uitgebreid assortiment comfort schuimen en dacron. Samen met onze toeleveranciers zijn wij in staat voor iedere wens het juiste materiaal te leveren. Dit kan gaan van eenvoudig plaatwerk tot aan meervoudig samengestelde producten die geplakt op romp of frame geleverd kunnen worden. Alle producten worden met eigen vervoer in gewenste verpakking naar afnemers vervoerd.

Industrieweg 10
4191 NV Geldermalsen

Nieuwsbrief